Verifone V400

Verifone Engage P400 stasjonær betalingsterminal

Terminalen som tilfredstiller alle krav man kan ha til en integrert betalingsterminal. P400 er en meget rask terminal. Den er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer, samt å kommunisere med kunden via skjermen på terminalen. P400 er ment for integrasjon mot kasse, og passer meget godt for kassepunkter med høy trafikk.

P400 tilhører den nye Verifoneplattformen som tilbyr fleksible løsninger for alle bransjer. Terminalen kommuniserer via ethernet, wifi og bluetooth. Vinklet skjerm og forbedret grafikk, samt et nytt design som gjør det enklere å sette inn kortet i chipleseren gjør P400 meget kundevennlig. Den er kompakt og tar liten plass på disken. Terminalen kan også leveres med stativ.

Spesifikasjoner:

Kommunikasjon: Bluetooth | Ethernet | WiFi (2,4GHz og 5GHz)
Kortleser: Magnetstripeleser | Kontaktløs leser (NFC) | Chipkortleser
Miljø: Temperatur fra 0 til 50 grader | Luftfuktighet fra 0-90 %
Sikkerhet: PCI PTS 5.x-godkjent
Skjerm: Fargeskjerm | Kapasativ berøringsskjerm
Mål / Vekt: 167 mm L x 80 mm B x 44mm H, 310 g

Leiepris fra kr. 399,- pr. mnd. eks. mva (etablering kr. 990,-). Inkludert serviceavtale og programvarelisenser.
Kjøpspris fra kr. 5.490,- eks. mva og eventuelle fraktkostnader. Ved kjøp tilkommer programvarelisenser alt etter valgte tjenestepakker.