kredittkort

KDR Stavanger har lang erfaring og ekspertise på bankterminaler og er sertifisert forhandler av terminaler fra Verifone.

Vårt utvalg av betalingsterminaler dekker alle behov og vi er behjelpelig med å finne den optimale løsning for den enkelte kunde. De ulike terminaltypene og løsningene finner du ved å klikke lenkene til høyre.

Gjennom tilleggsfunksjonaliteten Paypoint Connect så kan også trådløse bankterminaler integreres mot KDR GOLD. Man taster referanse fra kassepunkt / kvittering inn på bankterminalen som henter regningen direkte ned på bankterminalen. Normale operasjoner gjennomføres så med totalbeløp og pinkode. Når transaksjonen er kjørt gjennom med godtkjent status vil regningen bli postert automatsik med korrekt oppgjørsform og korttype, samt at eventuell tips blir tatt hensyn til. Dette sikrer korrekte oppgjør og reduserer oppgjørstiden!

Ved kjøp eller leie av betalingsterminal hos KDR Stavanger er du trygg på at du får vår ekspertise med på kjøpet om det skulle være behov.