1

KDR GoldRes er vårt eget utviklede bookingsystem tilpasset alle behov. Bookingverktøyet er knyttet opp mot kassepunktene, samt styringsverktøyet KDR Gold Manager. Dette gjør at historikk og kundedatabase er felles og man opplever et sømløst grensesnitt mellom de to systemene.

GoldRes er i likhet med KDR GOLD et effektivt styringssystem for blant andre restauranter. Fordelene ved en implementering av GoldRes er mange og muligheten for et bookingsystem som henger direkte sammen med kassen er åpenbare.

Funksjoner

 • Booking
 • Salgsverkøy
 • SMS / e-post (oppfølging av kunder)
 • Booking over egne nettsider
 • Integrasjon mot kasse
 • Gjestearkiv / historikk
 • Bordplan
 • Tids-, aktivitets- og arrangementsplanlegging
 • Nyhetsbrev
 • Meny / PM system
 • m.m.

Brukere av systemet melder om langt lavere no-shows og av den grunn er systemet inntjent i løpet av kort tid. Gjester blir også flinkere med å melde tilbake om eventuelle endringer i antallet personer som ankommer restauranten. Ikke minst er det nyttig å ha salgshistorikken på kundene slik at man kan følge opp viktige kunder på en bedre måte.

Meget konkurransedyktige priser. Fast månedspris. Ingen kostnader pr. reservasjon!

Ta kontakt for demo og pristilbud!