KDR Stavanger leverer i samarbeid med CashFree Vending AS betalingsløsninger for vareautomater og kaffemaskiner.

I dagens samfunn blir kontanter mindre og mindre vanlig og flere har opplevd å ikke kunne handle seg en mineralvann, sjokolade, kaffe osv fordi man ikke har kontanter i riktig valør tilgjengelig. Derfor ønsker flere og flere muligheten for annen betalingsform på vareautomatene.

Systemet kommer i tre varianter. Lukket og åpen løsning, eller begge deler. Lukket løsning er bruk av for eksempel kantinekort der man trekkes for innskutt beløp, får kreditt, eller annet. Åpen løsning betyr at man monterer en kredittkortleser med pinkodetastatur slik at kunden kan betale med sitt bank- eller kredittkort. Siste variant er en kombinasjon av begge disse.

Våre studier av omsetning på vareautomater før og etter betalingsintegrasjon viser at man kan forvente en formidabel omsetningsøkning. En helt vanlig omsetningsøkning ligger på mellom 40 og 50%, men vi har også målt økninger opp mot 400%. Da sier det seg selv at dette er en god investering. I tillegg øker man servicegraden for kunden.

Systemet kan også leveres med administrasjonsverktøy som avgir statistikk og forteller om når vareautomaten går tom for varer.

Ta kontakt for ytterligere informasjon.