Butikkdata

 

butikkdata

 

Gjennom vårt søsterselskap Norsk Butikkdata AS leverer vi kasse- og betalingsløsninger spesielt rettet mot virksomheter innen detaljhandel. Har du butikker for klær, sko, sport, interiør, gave, frisør, blomster osv, har en til flere utsalgssteder, så har vi effektive og driftsikre løsninger for din virksomhet. Alle våre systemer er nettskybasert og har en meget smidig og lettfattelig oppbygging som gjør systemene enkle å administrere.

Stikkord av funksjonalitet er:

– EDI import fra leverandør
– Varianthåndtering
– Deponering og utlånsfunksjon
– Støtte for differensiert MVA håndtering
– Integrert nettbutikk
– Ordre- og regnskapsoverføring
– Innebygget fakturamodul
– Kundeklubb med mulighet for segmentering
– Rabatter knyttet opp mot kunde, kundegruppe samt tidsstyring
– Integrert Cashpoint støtte
– Mailtjeneste for nyhetsbrev og SMS utsendelse
– Innebygget kraftig CRM system
– Serviceordresystem
– Produksjonsskjermer
– Kampanje- og pakkemodul
– Sesongstyring
– Selvbetjente kasser
– Kundetilfredshetsmåling i display mot kunden

I tillegg og en mengde andre tilpasninger som butikker i dag har nytte av å implementere.

SUSOFT

Susoft er en skalerbar SaaS (Software as a service) nettskyløsning som sørger for at du ikke lenger trenger å bekymre deg for datamaskiner, operativsystem, databaser eller andre IT-ord og -uttrykk du knapt har hørt. Du får det du trenger av IT, maskinvare og arbeid av oss, til en brøkdel av tradisjonelle infrastrukturkostnader. Med Susoft kan du fokusere på å administrere virksomheten din, ikke IT.

For å drive butikken din effektivt trenger funksjonalitet i løsningen. Få løsninger i markedet i dag har så omfattende funksjonalitet som Susoft. Men fellesnevner er likevel “brukervennlighet”. Selv om du har liten datakunnskap, skal du føle at funksjonalitet er helt naturlig og noe som bare må være der.

Susoft tilbyr avansert rapportering- og analyse verktøy, som hjelper kundene vår på en slik måte at de kan forbedre egen drift. De kan tidlig se hva de brenner inne med, hvilke leverandører de bør satse på, hvilke ansatte som bidrar mest etc..

Klikk her for mer informasjon: Norsk Butikkdata

 

butikkdata             Butikkdata           nettbutikk