Vekt Mettler Toledo Ariva-S

 

METTLER TOLEDO ARIVA-S

Vekt Mettler Toledo Ariva-S

 

Ariva-S en modell med et enkelt og funksjonelt vekt-display som kan plasseres i kant på vekt eller på søyle i nærheten av vekten. Ariva-S er et samsvarsprodukt til bruk mot kasseregistre og kommer i utførelser som veier inntil 3, 6 eller 15 kg. Det spesielle med denne vekten at den har dobbel veieskala. Enten 3 eller 6 kilos skala, eller 6 eller 15 kg. Vektens yttermål er 316x280x55 mm (bredde, dybde og høyde). Vekten leveres godkjent fra fabrikk.

 

METTLER TOLEDO ARIVA-S MINI

 

Ariva-S Mini er i utgangspunktet samme vekt som Ariva-S men med en mindre veieplate. Vektens yttermål er 200x160x50 mm (bredde, dybde, høyde). Vekten egner seg svært godt dere det er begrenset med plass tilgjengelig og kan settes opp til å veie inntil 3 eller 6 kilo. Vekten leveres godkjent fra fabrikk.

 

METTLER TOLDEO ICS226

ICS226 kommer i en rekke utførelser – alle i rustfri og vantett utførelse. Kan leveres med oppladbar batteripakke som gjør den egnet for torghandlere og andre som er på farten, men egner seg også i tøffe miljøer da den er rustfri og i vanntett utførelse (tegningsgrad IP65). Modellen har håndtak som gjør at den er enkel å ta med. Kommer i modeller for inntil 3, 6 og 15 kg. ICS226 leveres kjøps- og salgsgodkjent ihht OIML kl. III / 1x3000e. Vektplatens yttermål er 228×228 millimeter.

 

METTLER TOLEDO ICS425

ICS425 er ekstremt presis, meget robust og rengjøring er enkelt å utføre. Veier inntil 3 kg med 0,5 grams presisjon

Mange av våre kunder har valgt å integrere vekt mot kasse. Det være seg for å veie salat eller varmmat i kantiner, eller veie vin på glass i vinbaren eller iskrem i kiosken. Gjennom å legge inn tara på varen i kassesystemet kan kunden sette tallerken, skål eller glass på vekten og ekspeditøren trykker bare på artikkelen på kassen og så regnes prisen ut automatisk. Sikkert og greit for begge parter. Leveres godkjent fra fabrikk og i henhold til OIML kl. III / 1x6000e normen.

Ta kontakt for pristilbud!