VX520
VX520

VX 520C er en integrerbar betalingsterminal med mobil kommunikasjon.

Terminalen har i tillegg til ethernet (bredbånd) både 3G/GPRS-kommunikasjon og oppladbart batteri, slik at den enkelt kan tas med på messer, gatesalg og lignende. VX 520C kan både brukes som frittstående betalingsterminal og integrert med kasse. Terminalen er rask og brukervennlig, har en kompakt og ergonomisk utforming og en stor LCD fargeskjerm.

VX 520C er klar for fremtidens betalingsløsninger med leser for kontaktløse kort, og på sikt mulighet for verdiøkende tjenester som lojalitetsløsninger og fordelsprogrammer etter hvert som disse blir tilgjengelige.

Alle Verifones terminaler leveres med paypoint programvare. Paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære og enkel å administrere.

Spesifikasjoner:

Tilkobling via Ethernet eller 3G
Kassetilkobling: via RS253, IP eller Paypoint Connect
Kortleser: MSR, Chip, NFC
Programvare: Paypoint
Skjerm: trykkfølsom 3,5¨ fargeskjerm

Leiepris fra kr. 359,- pr. mnd eks. mva (etablering kr. 990,-)
Kjøpspris fra kr. 7.999,- eks. mva (årlig programvarelisens fra kr. 2.249,-)