bankterminal
bankterminal

VX 820 DUET er en praktisk stasjonær terminal med hand-over-funksjon og stor fargeskjerm og fungerer som en stasjonær betalingsterminal med et unikt ergonomisk design. Denne betalingsterminalen leveres med base med printer, og er ment som en frittstående løsning der terminalen kan løftes ut av basen og gis til kunden på betalingstidspunktet.

Med stor skjerm, oversiktlig tastatur og ergonomisk utforming er VeriFone VX 820 DUET en elegant, funksjonell og brukervennlig betalingsterminal. Med 3,5” farge- og berøringsskjerm og innebygget kontaktløs leser, gir terminalen en unik brukeropplevelse og er klar for neste generasjon betalingsteknologi.

Spesifikasjoner:

Tilkobling via Ethernet
Tilkobleing via RS232 – via kasse
Kortleser: MSR, Chip, NFC
Progamvare: Paypoint
Trykkfølsom fargeskjerm

Leiepris fra kr. 359,- pr. mnd eks. mva (etablering kr. 990,-)
Kjøpspris fra kr. 5.689,- eks. mva (årlig programvarelisens kr. 2.249,-)