regnskapsintegrasjon

Spar tid og kostnader ved at ditt kassesystem er integrert mot ditt regnskapssystem. Regnskapsintegrasjoner kan bidra til å spare din bedrift for unødige regnskapshonorarer. Våre kasse- og butikkdatasystemer kan levere ordre- og regnskapsfiler til de aller fleste regnskapssystemer. Enten fil- eller API basert. Dette gjør at dine regnskapstall overføres og posteres automatisk. Med fullintegrerte løsninger vil du til enhver tid ha oppdaterte regnskapstall slik at du har kontroll over din virksomhet.

Har du fakturakunder? Med en integrert løsning kan ordregrunnlag sendes direkte til ditt regnskapssystem og faktureres derfra. På den måten så har du full kontroll ett sted og ditt regnskapssystem har kontroll over kundereskontroene og kassasystemet holder styr på detaljene.

Støttede regnskapssystemer er blant flere Xledger, Visma, Visma.net, 24Seven Office, PowerOffice, Tripletex, Mamut, UNI Micro, Zirius m.fl. Vi dekker 85% av alle kjente regnskapssystemer på det norske markedet. Det kommer deg som kunde til gode og forenkler din hverdag.