https://www.youtube.com/watch?v=iYyLkaYZN4s

QSR kjøkkenskjermer og system for produksjonsoptimalisering

KDR er stolt av å kunne tilby produksjonsskjermer (kjøkkenskjermer) fra QSR som er verdens ledende produsent av denne type programvare og teknologi. Dette er ikke bare en grafisk visning av innkommende produksjonsordrer, men også et effektivt styringsverktøy for kjøkken og andre produksjonsavdelinger. Det være seg fast food, restaurant, hotell, bar eller andre.

I Norge har det i stor grad vært fastfoodkjeder som har benyttet seg av denne type løsninger. Men beveger man seg uten for landets grenser så er dette helt vanlig selv i mindre restauranter. Og fordelene er åpenbare. Produksjonstider kan legges inn på hver rett, hver saus, hvert garnityr om man vil slik at man kan oppnå en flyt på kjøkkenet som bidrar til et optimalt resultat. Ingen misforståelser gjennom dårlig kommunikasjon og ingen bonger forsvinner.

Systemet kan også leveres med en egen servitørmodul slik at servitørene kan følge med på produksjonsprosessen og få tidsfestet når maten er forventet klar. Dermed vil servitøren kunne tidsoptimere egne oppgaver overfor sine gjester og kunne yte bedre service.

Ta en titt her: QSR kjøkkenskjerm demo