betalingsterminal

 Stasjonær betalngstermial

BRUKERVENNLIG FOR BETJENING OG KUNDER

NETS iPP350 er en stasjonær høyvolumterminal for integrasjon med kassesystem. Terminalen har stor fargeskjerm og store, ergonomiske taster med taktile tegn. iPP350 er godt egnet for svaksynte og er utformet for generell tilgjengelighet.

iPP350 støtter kasseintegrasjon via USB og RS232, og kommunikasjon via kasse eller ethernet (ved bruk av Magicbox). Terminalen er klargjort for kontaktløse betalinger (NFC) og er PCI PTS 4.x-sertifisert. Strømtilførsel via USB, ethernet eller nettstrøm ved bruk av Magicbox. For å lette integrasjonsoppsettet støtter iPP350 kasseintegrasjon via USB, RS232 og Ethernet. Med stativløsningen for iPP350 er betalingsterminalen beskyttet mot tyveri ved hjelp av det patenterte Kensington-låssystemet.

iPP350 kan integreres med et stort antall kassesystemer, og har støtte for Java, .net og IP-baserte cloudløsninger. De fleste større kasseleverandører, KDR Gold inkludert, har allerede løsninger for integrasjon av iPP350 på plass. Terminalen kan også benyttes i et delvis ubetjent miljø.

Leieprisen forutsetter 36 måneders bindingstid.

Tekniske data:

Prosessor: 450 MIPS ARM 9
Minne: 16MB RAM, 128 MB Flash
PCI PTS: 4.X
SAM: 3
Chipkortleser: 1
Magnetstripeleser: Spor 2 & 3
Kontaktløs (NFC): Ja
Display: TFT Color QVGA 2.7″, 320 x 240 PX
Dimensjoner: 83 x 168 x 40 mm.
Vekt: 227 gram
Miljø: temperaturer fra +5 til +45 grader C
Kommunikasjon: Ethernet (bredbånd) eller via kasse
Leveres med: RS232 integrasjonskabel, strømkabel, kvitteringsrull, innsynsbeskytter og kjøpmannskort

Leiepris fra kr. 490,- pr. mnd eks. mva (etablering kr. 990,-). Inkludert Tips funksjon, 4 timers bytteservice og NETS brukerstedsportal Basic. 
Kjøpspris fra kr. 5.199,- eks. mva (årlig programvarelisens fra kr. 2.249,-)