Alipay lansert i Norge

Kinesiske turister strømmer til Norske byer og fjorder som aldri før og det gjøres mye for å holde dem glade og lommebøkene åpne. Hurtigruten skiltes på kinesisk og luksusbutikker i Oslo ansetter kinesiske ansatte. Nå skal turistene fra verdens mest folkerike land også slippe å bruke norske betalingsløsninger, ettersom Alipay nå er lansert i Norge. Men ennå ikke for nordmenn.

Alipay har over en halv milliard kinesiske brukere og vokser kraftig. Analytikere hevder at Alipay vil bli blant de aller største betalingsplattformene i nær fremtid på verdensbasis. Det spesielle med Alipay er at løsningen har flere funksjoner og tjenester innebygget. Sammenlignet med norske betalingsapper er Alipay mye mer enn betaling.

I appen får kinesiske brukere tilbud fra butikker basert på geo-lokasjon, samt kan kjøpe forsikring, kreditt og investere i aksjer og fond. Selskapet har den siste tiden lansert i mange europeiske land, og Norge var 12. landet som får tjenesten lansert.

Appen gjør det mulig å betale med mobilen, men den er først og fremst en viktig markedsføringskanal. Alle brukersteder som kan motta Alipay-betalinger får opprettet en egen profil i appen. Der blir de synlige for kinesiske turister, som i stor grad bruker denne for å orientere seg om hvilke tilbud som finnes der de befinner seg.

Betaling gjøres ved at operatøren taster inn salgsbeløpet i norske kroner og scanner en QR-kode fra Alipay-appen på kundens smarttelefon. Terminalen sender informasjonen til Alipay for autorisering. Kunden belastes i kinesiske yuan, brukerstedet får oppgjør i norske kroner.

Skal man vinne kampen om de kinesiske kundene vil Alipay være et “må ha” fremover. Terminaler er klar for levering fra KDR Stavanger AS.

https://www.youtube.com/watch?v=t5ElQaVjQZE

Del

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Tlf:

+47 52 69 55 00

E-Post:

post@kdrstavanger.no

Web:

https://kdrstavanger.no

Adresse:

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.

 

Last ned TeamViewer QuickSupport-applikasjonen

Obs: Pass alltid på å sjekke at lenken er riktig: https://get.teamviewer.com/kdrstavanger

KDR Stavanger vil sende deg en personlig lenke til QuickSupport-applikasjonen.

Når du klikker på knappen, vil QuickSupport-applikasjonen bli lagt til på skrivebordet ditt for enkel tilgang.

Deretter kan du dobbeltklikke på applikasjonen for å få hjelp fra vår hjelpesenter når som helst.

Steg

  • Arbeid kun med vår pålitelige KDR Stavanger QuickSupport-lenke.
  • På datamaskinens skrivebord åpner du QuickSupport-appen. KDR-Stavanger operatør vil be om en fjernforbindelse.
  • Når du godtar forbindelsen, vil den eksterne økten begynne.

 

Fordi TeamViewer QuickSupport er en applikasjon som bare kjører når det er nødvendig, er den ikke installert på datamaskinen din og krever ikke administratornivåtilgang.