BANKTERMINALER

KDR Stavanger har lang erfaring og ekspertise på bankterminaler og er sertifisert forhandler av terminaler fra Verifone og Nets.

Vårt utvalg av betalingsterminaler dekker alle behov og vi er behjelpelig med å finne den optimale løsning for den enkelte kunde. Enten kjøp eller leie.

Det å gå til anskaffelse av en betalingsterminal første gang kan være forvirrende da det er flere parter involvert. Vi som leverandør loser våre kunder gjennom alle prosesser og gjør opplevelsen så smidig som mulig. Alle betalingsplattformer, inkludert betalingsterminaler, er forbundet med en transaksjonskostnad. Det man gjerne kaller PSP kostnader. Det er derfor viktig å ikke inngå avtaler som blir for dyre.

Bankterminal – funksjoner

Betalingsterminaler har ulike funksjoner innebygget. Dette kan være betaling med Vipps utover vanlige kort, betaling med Klarna og inneha funksjoner for verdiøkende tjenester (VAS).

Terminaler har også ulike integrasjonsformer mot kassesystemet. Dette kan være det man kaller Pay&Table som er en funksjon der man direkte fra terminalen kan hente opp en parkert regning direkte på terminal. Dette uten å måtte gå via kassen. Har man i tillegg funksjonen Print&Go så vil terminalen også kunne skrive ut en fullverdig kvittering til kunden direkte fra terminalen. Kvitteringen vil inneholde alle varelinjer, totalsum i tillegg til selve transaksjonsdataene. Dette er tidsbesparende funksjoner spesielt for serveringsbransjen.

Ved kjøp eller leie av betalingsterminal hos KDR Stavanger er du trygg på at du får vår ekspertise med på kjøpet om det skulle være behov.

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Tlf:

+47 52 69 55 00

E-Post:

post@kdrstavanger.no

Web:

https://kdrstavanger.no

Adresse:

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.