KDR Stavanger er sertifisert forhandler av Verifone og NETS betalingsterminaler. Vi tilbyr terminalutstyr for alle bransjer og behov uavhengig av størrelse. Terminalene KDRS leverer omfatter mobile og stasjonære betalingsterminaler som kommuniserer via 3G, GPRS, Bluetooth, WiFi eller kablet nettverk. De ulike betalingsterminalene kan benyttes frittstående eller mobilt og enkelt integreres mot våre kasse- og butikkdataløsninger.

En av de viktigste funksjonene med våre kasse- og betalingsløsninger er at man enkelt skal kunne plukke opp regninger, splitte regninger og samtidig gi en gyldig salgskvittering (i henhold til ny norsk lovgivning). Dette direkte fra bankterminalene. Dette gir en mer effektiv og fleksibel service og mindre kø ved kassepunktet. Dette løses gjennom Verifones Connect og Print&Go funksjonalitet. Hos NETS med Pay@Table funksjonen.

Vi er inne i en tid med mange nye plattformer for betaling. Vi har bare sett begynnelsen. Våre kasse- og butikkdataløsninger kan også integreres med VIPPS. I tillegg lanseres egne terminaler for Alipay (klikk bilde under for mer informasjon. Bankaxept er nå lansert med støtte for NFC og berøringsfrie betalinger vil øke sterkt i den nærmeste tiden.

Det er viktig for oss og våre kunder at de er oppdatert på den nye teknologien som kommer. Med terminaler fra Verifone er man trygg på at man har terminaler som er helt i forkant av utviklingen.

Du som kunde bestemmer selv om du ønsker å leie terminalene for kort eller lang tid, eller ønsker å anskaffe terminalen til odel og eie.

Utvidede funksjonaliteter på bankterminaler

Det mange ikke er klar over er at i dagens bankterminaler finnes en mengde muligheter som man gjerne ikke er klar over. Blant annet verdiøkende tjenester så som at bankterminalen kan være et verktøy for innsamling av kundedata for å bygge opp en kundeportefølje, gavekortløsning integrert i bankterminalen og en mengde annet.

Våre konsulenter er alle sertifiserte på bankterminaler og gir alle som henvender seg gode råd og veiledning i det som kan oppfattes som en jungel av mulige løsninger. Det meste har en pris og det er derfor viktig å velge den rette løsningen for nettopp din bedrift.

Last ned TeamViewer QuickSupport-applikasjonen

Obs: Pass alltid på å sjekke at lenken er riktig: https://get.teamviewer.com/kdrstavanger

KDR Stavanger vil sende deg en personlig lenke til QuickSupport-applikasjonen.

Når du klikker på knappen, vil QuickSupport-applikasjonen bli lagt til på skrivebordet ditt for enkel tilgang.

Deretter kan du dobbeltklikke på applikasjonen for å få hjelp fra vår hjelpesenter når som helst.

Steg

  • Arbeid kun med vår pålitelige KDR Stavanger QuickSupport-lenke.
  • På datamaskinens skrivebord åpner du QuickSupport-appen. KDR-Stavanger operatør vil be om en fjernforbindelse.
  • Når du godtar forbindelsen, vil den eksterne økten begynne.

 

Fordi TeamViewer QuickSupport er en applikasjon som bare kjører når det er nødvendig, er den ikke installert på datamaskinen din og krever ikke administratornivåtilgang.