Bevertning

 

Vårt hovedprodukt og stolthet er KDR GOLD. Dette er et produkt som er skreddersydd i alle hovedsak til bevertning / HORECA markedet. Dette gjør at produktet er designet ut fra de behov restauranter, barer, nattklubber, kantiner, hoteller m.fl. og gir en optimal drift. Både for de som bruker systemet i det daglige, men også for eiere og driftsansvarlige. Vår referanseliste vitner om at KDR Gold er blitt foretrukket blant mange av landets ledende restauratører og hotellkjeder.

KDR Stavanger ønsker å kunne dekke alle de behov våre kunder måtte ha og leverer derfor tilpassede løsninger for ethvert behov. Våre kunder er alt fra torghandlere som ønsker seg en rimelig og robust kasse som tåler vær og vind, til kjeder med et større antall avdelinger og opp mot flere hundre kassepunkter knyttet sammen mot et hovedkontor. Systemet har en rekke integrasjonsmuligheter så som regnskaps- og ordresystemer, PMI, tappesystemer, bemanningssystemer, bookingsystemer, VIPPS og VIPPS GO, SnappOrder og en rekke andre.

Stikkord:

KDRS leverer også rimeligere kasse- og betalingsløsninger til ulike mindre virksomheter som ikke trenger all den funksjonalitet og skallerbarhet som KDR GOLD tilbyr. Likevel solide og markedsledende produkter på hver sine felt.

Uansett behov så finner vi i samråd med kunden den best egnede løsningen!