BOOKINGSYSTEMER

KDR GoldRes er vårt egenutviklede bookingsystem tilpasset de aller fleste behov, men spesielt utviklet for restaurant- og serveringsbransjen.

Nøkkelfunksjonalitet

  • webbasert
  • tilpasning til egne hjemmesider
  • tilpasning til egne apper
  • egen kundemodul for historikk, rapporter og spesifiserte kundedata
  • SMS utsendelse (bekreftelse, påminnelse og «takk for besøket» etc.) – Regelbasert
  • E-postutsendelse (bekreftelse, påminnelse og «takk for besøket» etc.) – Regelbasert eller fritekst
     
  • Drag & Drop funksjonalitet ved design av bord- og avdelingsplan
  • Ett bookingverktøy – flere foretak, flere avdelinger og flere bordplaner pr. avdeling

Et bookingsystem som «snakker» med kassen

GoldRes er knyttet opp mot kassepunktene, samt styringsverktøyet KDR Gold Manager. Dette gjør at all historikk og kundedatabase er felles med alle de fordeler dette gir. I tillegg synkroniseres bordplaner begge steder slik at man begge steder ser at bordet er tatt, snart ledig, ledig eller på vent. I tillegg legges all kjøpshistorikk på kunden. Alle kjøp gjort på bookingen kan hentes ut historisk. På den måten kan man segregere på virkelig gode kunder opp mot enkeltstående besøk.

Et integrert bookingsystem mot kassen oppleves som en stor fordel for hovmestere og øvrige ansatte da de i bookingverktøyet har full oversikt over status på alle bord. Systemet skifter farge på bordene alt etter status og aktivitet. Ledige bord er grønn, opptatte bord rød, kunde bedt om regning viser blå og lenge siden det har vært aktivitet på bordet kan vise oransje. På den måten så har man full oversikt og kan drive effektivt.

Bookingsystemet er webbasert og dermed lett tilgjengelig. I tillegg svært enkelt og intuitivt i bruk og har man erfaring fra tilsvarende systemer er overgangen oppleves uproblematisk. Har din virksomhet en kundedatabase som kan eksporteres i et filformat så kan denne fort importeres inn i GoldRes.

Systemet har en fastpris på kr. 990,- pr. måned og ikke pr. reserverte sete som mange andre systemer. Dette gjør at GoldRes er svært prisgunstig i forhold til mange andre systemer det er naturlig å sammenligne med og har bidratt til stadig flere kunder nå benytter seg av KDR GoldRes.

Ta kontakt for demo!

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.

 

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Phone

47 52 69 55 00

Email

post@kdrstavanger.no

Address

https://kdrstavanger.no

Addresse

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg