KASSE OG BUTIKKDATA­LØSNINGER

KDR Stavanger AS tilbyr fleksible og kundetilpassende kasse- og betalingsløsninger  fra kjente norske programvarehus. Dine behov og ønsker om funksjonalitet vil kunne dekkes gjennom vårt brede produktspekter av løsninger. Alt fra det helt enkle til komplekse og avanserte løsninger uten at det går på bekostning av fleksibilitet og brukervennlighet.

GOLD by Open er vårt hovedprodukt tilpasset spesielt for bevertningsbransjen av utviklere  med bakgrunn av mangeårig erfaring fra kasse- og POS-systemer. Både som systemutviklere og fra bransjen selv. Vår suksessfaktorer er gjennomarbeidede, driftssikre og fleksible løsninger som konfigureres og tilpasses hver enkelt kunde. En svært omfattende og innholdsrik referanseliste viser at Gold by Open er valgt som leverandør av kasse- og betalingsløsningene til mange av landets alle største aktører. 

Alle våre kasse- og betalingsløsninger er i henhold til kassaloven samt øvrig norsk lovgivning. Produkterklæring følger med alle våre produkter som kommer inn under lovverket.

Som totalleverandør leverer vi også det meste av periferutstyr til ditt kassepunkt. Det være seg vekter, betalingsterminaler, bookingssystemer, ordre- og bestillingssystemer i app-format, håndholdte kasser, integrasjoner mot regnskapssystemer m.m.

Vårt mål er at vår kompetanse og den teknologi vi tilbyr skal bidra til å gjøre våre kunders hverdag enklere og bidra til optimal drift.

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.

 

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Phone

47 52 69 55 00

Email

post@kdrstavanger.no

Address

https://kdrstavanger.no

Addresse

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg