KDR Stavanger AS tilbyr fleksible og kundetilpassende kasse- og betalingsløsninger  fra kjente norske programvarehus. Dine behov og ønsker om funksjonalitet vil kunne dekkes gjennom vårt brede produktspekter av løsninger. Alt fra det helt enkle til komplekse og avanserte løsninger uten at det går på bekostning av fleksibilitet og brukervennlighet.

GOLD by Open er vårt hovedprodukt tilpasset spesielt for bevertningsbransjen av utviklere  med bakgrunn av mangeårig erfaring fra kasse- og POS-systemer. Både som systemutviklere og fra bransjen selv. Vår suksessfaktorer er gjennomarbeidede, driftssikre og fleksible løsninger som konfigureres og tilpasses hver enkelt kunde. En svært omfattende og innholdsrik referanseliste viser at Gold by Open er valgt som leverandør av kasse- og betalingsløsningene til mange av landets alle største aktører. 

Alle våre kasse- og betalingsløsninger er i henhold til kassaloven samt øvrig norsk lovgivning. Produkterklæring følger med alle våre produkter som kommer inn under lovverket.

Som totalleverandør leverer vi også det meste av periferutstyr til ditt kassepunkt. Det være seg vekter, betalingsterminaler, bookingssystemer, ordre- og bestillingssystemer i app-format, håndholdte kasser, integrasjoner mot regnskapssystemer m.m.

Vårt mål er at vår kompetanse og den teknologi vi tilbyr skal bidra til å gjøre våre kunders hverdag enklere og bidra til optimal drift.

Last ned TeamViewer QuickSupport-applikasjonen

Obs: Pass alltid på å sjekke at lenken er riktig: https://get.teamviewer.com/kdrstavanger

KDR Stavanger vil sende deg en personlig lenke til QuickSupport-applikasjonen.

Når du klikker på knappen, vil QuickSupport-applikasjonen bli lagt til på skrivebordet ditt for enkel tilgang.

Deretter kan du dobbeltklikke på applikasjonen for å få hjelp fra vår hjelpesenter når som helst.

Steg

  • Arbeid kun med vår pålitelige KDR Stavanger QuickSupport-lenke.
  • På datamaskinens skrivebord åpner du QuickSupport-appen. KDR-Stavanger operatør vil be om en fjernforbindelse.
  • Når du godtar forbindelsen, vil den eksterne økten begynne.

 

Fordi TeamViewer QuickSupport er en applikasjon som bare kjører når det er nødvendig, er den ikke installert på datamaskinen din og krever ikke administratornivåtilgang.