NY KASSELOVGIVNING MED FORSKRIFTER KLAR FRA FINANSDEPARTEMENTET

Norge har fått et lovverk som regulerer hvordan et kassesystem skal settes opp, hva kassesystemet skal registrere, loggføre og teknisk bygges opp. Dette gjør at mange av dagens knappekasser ikke lenger er lov å selge og vil være ulovlig å bruke fra og med 01.01.2019. Fra og med 01.01.2017 er det ikke lov å selge kasse- og butikkdataløsninger som ikke oppfyller lov og tilhørende forskrift.

Dette betyr at alle som er i ferd med å bytte ut eller anskaffe et kassesystem må forsikre seg om at systemet oppfyller lov og forskrift. Skatteetaten har lagt ut en side med oversikt over produsenter og leverandører av kassesystemer som har levert produkterklæring om at ens systemer oppfyller lov og forskrift. Men så langt er det ingen som har gått systemene etter i sømmene om de faktisk oppfyller forskriften og listen er kun basert på at leverandøren sier at det oppfyller loven.

Det er derfor svært viktig for alle som skal anskaffe eller fornye sitt kassesystem får skriftlige garantier for at innkjøpte system oppfyller lov og forskrift. Samt at leverandøren garanterer full returrett om myndighetene skulle avdekke at systemet ikke oppfyller de krav som er satt.

Med alle våre leveranser medfølger garanti for at våre systemer er i henhold til gjeldende norsk lovgivning og forskrifter.

Les gjerne loven og forskriften her:

Skatteetaten

Lov

Forskrift

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Tlf:

+47 52 69 55 00

E-Post:

post@kdrstavanger.no

Web:

https://kdrstavanger.no

Adresse:

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.