Om oss

Verifone V400

Velkommen

KDR Stavanger (KDRS)

KDR Stavanger (KDRS) er en totalleverandør av kasse- og POS-løsninger til alle bransjer med landsdekkende installasjoner. I vårt produktsortiment finner man markedets mest fremtidsrettede butikkdata og kassesystemer og du velger selv om løsningen skal være skybasert eller administreres fra din egen kasse eller server.  Både nasjonalt og regionalt har KDRS en rekke av landets ledende aktører i kundeporteføljen.

 

Ditt behov og bransje definerer den løsning vi vil anbefale for deg som kunde. Vi leverer alt fra helt enkle og rimelige kasse- og betalingsløsninger til landets største og mest komplekse hovedkontor-løsninger. Kundeporteføljen strekker seg fra torghandlere og kiosker med enkle behov til dem som trenger flere titalls kassepunkter satt i system.

 

Vår suksess bygger på lang bransjeerfaring, kompetanse, solide og markedsledende produkter, nærhet til våre kunder og evne til å tilby tilpassede løsninger til riktig pris.

Ta kontakt med oss helt uforpliktende. Det er stor sjanse for at vi har nettopp det du er på jakt etter som ditt neste kasse- og betalingssystem.

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.

 

Hva kunder sier

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Tlf:

+47 52 69 55 00

E-Post:

post@kdrstavanger.no

Web:

https://kdrstavanger.no

Adresse:

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg