VIPPS OG VIPPS GO LEVERES MED INTEGRASJON MOT KDR GOLD

I disse dager lanseres Vipps GO med integrasjon mot KDR Gold. Banebrytende og fremtidsrettet. Betaling via apper vil være den mest vanlige betalingsformen i fremtiden i tillegg til NFC baserte bankterminaler.

Med VIPPS som betalingsform integrert mot kassen har du mulighet til å taste kundens telefonnummer inn og kunden mottar da en push melding hvor man bekrefter med egen pin-kode. Regningen posteres da mot VIPPS som oppgjørsform og får egne transaksjons-IDer. VIPPS GO fungerer slik at man for eksempel legger ut varer for salg i VIPPS appen. Når kunden kjøper en vare, for eksempel en pizza, vil bestillingen skrive ut kjøkkenbong og legge seg under bestillinger på kassen. Pizzaen vil da være forhåndsbetalt med VIPPS og kan leveres ut mot kvittering i appen. Enkelt og greit. Samtidig full styring og kontroll i kassesystemet.

Ta en titt på videoen i linken under. Utover funksjonaliteten som fremkommer er det verd å nevne at det også ligger inne bestillingsfunksjonalitet i tillegg til betaling. Rett og slett genialt for ute- og mindre serveringssteder. For dem som trenger ytterligere funksjonalitet er veien videre SnappOrder som utover bestillings- og betalingsfunksjonalitet også har funksjoner for bonussystemer, kundeklubb, vouchers, gavekort og en mengde annet.

Ta kontakt for mer informasjon.

https://www.youtube.com/watch?v=1g_KTMByHMc

Kontakt

Kontakt oss

Vi leverer solide og markedsledende betalingsløsninger for de fleste bransjer.

Tlf:

+47 52 69 55 00

E-Post:

post@kdrstavanger.no

Web:

https://kdrstavanger.no

Adresse:

Auglendsmyrå 6, 4016 Stavanger

Skriv oss

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg

Våre tjenester

PRODUKTER

Vi leverer solide og markedsledende kasse- og betalingsløsninger for de fleste behov.